infoCONSTRUCT
Sigla Wood-Mizer RO SRL

Wood-Mizer RO SRL

From forest to final form

Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura


Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura
WMDK – Sistem de uscare

Uscarea cherestelei este primul pas important in procesul de valorificare a prelucrarii lemnului. Credinciosi politicii noastre de a face lucrurile cat mai simple, am conceput un sistem de uscare standard cu o capacitate de 4 pana la 20 m3. Pachetul contine tot ce este necesar pentru o uscare reusita a cherestelei. Cheresteaua uscata poate fi pusa in containere izolate sau va puteti construi propria incapere/ propriul container de dimensiunea de care aveti nevoie.

Procesul de uscare se bazeaza pe alegerea temperaturii corecte si a unui bun sistem de ventilatie; Wood-Mizer a inlocuit sistemele computerizate complicate care impun un anumit program de uscare a cherestelei. Wood-Mizer merge pe ideea ca fiecare scandura, la fel ca fiecare om, are caracteristici diferite, si de aceea sistemul de uscare Wood-Mizer vine in intampinarea fiecarei incarcaturi de cherestea cu un program de uscare usor de planificat care va rapeste doar 5 minute in fiecare zi.

Prin uscarea scandurilor adaugati o valoare semnificativa materiei prime obtinute, dar, si mai important, veti avea mult mai mult clienti care doresc o cherestea de calitate. Astfel, puteti sa apareti pe piata locala cu produse finite cum ar fi pardoseala, gratie folosirii sistemelor Wood-Mizer de prelucrare secundara.
Sistemul de uscare Wood-Mizer este special conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor de prelucrare secundara a lemnului, de fabricare a mobilei, constructii de locuinte si amatori a caror activitate zilnica nu cere o cantitate foarte mare de lemn, dar care doresc o cherestea de buna calitate, bine uscata, pentru nevoi personale.
Sistemele de uscare Wood-Mizer sunt concepute astfel incat sa intruneasca toate conditiile mai jos mentionate:
Usor de instalat
Mobil
Usor de manevrat
Adaptabil
Economic
Pentru a face instalarea cat mai simpla, am conceput uscatorul in asa fel incat sa nu fie nevoie de abilitati tehnice speciale pentru manevrarea lui. Toate componentele care trebuiau sudate sau asamblate intr-un mod deosebit au fost montate din fabrica.


COMPONENTE

Panou de control
Panoul de control contine panoul electric de control, termostat, termocuplu si termometru de ud/ uscat. Panoul de control este asamblat si montat din fabrica, toate conexiunile fiind clar indicate.
Sistem de ventilare
Sistemul de ventilare contine ventilatoare de dimensiuni standard de 1200mm, asamblate din fabrica.
Sistemul include doua 3ph 400V 50Hz AC, ventilatoare de inalta performanta, elemente de incalzire (de 2kW sau 4kW) cu intrerupatoare individuale, cutie de cablu, camera de distribuire a aerului si circuit de racordare.
Consum electric:
Consum (1 ventilator) - 2,3kW/h
Consum total - 9,5 kW/h
Tensiune electrica - 3 x 400V 50Hz
Temperaturi de operare: 0C - 70C (32F - 160F).
Uscatoarele proprii pot fi construite folosind cherestea 2'' x 4'' cu un panou izolat tip “pila electrica” si trebuie placate atat pe interior cat si pe exterior. Capacitatea maxima de incarcare pentru un uscator de 20’ este de aprox. 6,7 m3 pentru scanduri de 25 mm si de 8,25 m3 pentru scanduri de 50mm.

Wood-Mizer RO SRL va recomanda:

imagine
tablou comanda pozitionare cap taiere tablouri comanda capete de taiat debitare lemn
Tablou de comanda simplu Tabloul de comanda duce la cresterea productivitatii si exactitatii, pozitionand cu usurinta capul de taiere pentru urmatoarea taiere. Disponibil pentru fierastraiele AC si DC, tabloul de comanda iti da posibilitatea de a schimba repede grosimea scandurii, fara a fi nevoit s [...]
imagine
prelata protectie utilaj prelucrare lemn prelata poliplan antiumezeala protejare utilaje exterioare
Prelata Evitati ruginirea! Avem prelate pentru fiecare dintre modelele de fierastraie. Aceste prelate rezistente sunt facute din materiale de calitate si detin inele din metal si corzi elastice pentru a proteja utilajele impotriva vanturilor puternice. Prelata dintr-o bucata protejeaza capul de taiere, motorul, [...]
imagine
circulare refecat multiple EE20 circulare de refecat multiplu EE20
EE20 Circular de refecat multiplu Cheia unei productivitati optime o reprezinta realizarea cator mai putine taieri si obtinerea unor prisme sau grinzi pentru o prelucrare ulterioara in traverse si scanduri. Pentru a completa gama de circulare “portocalii” Professional, am conceput, am testat si am [...]
imagine
utilaj debitare busteni scurti in paleti traverse scanduri instalatie debitat bustenii scurti SLP
SLP – Prelucrarea bustenilor scurti Cu multi ani in urma Wood-Mizer a pionierat folosirea tehnologiei in banda ingusta pentru prelucrarea si transformarea bustenilor scurti in paleti, traverse si scanduri. Prelucrarea profitabila a bustenilor scurti depinde de mai multi factori cheie: Cheltuieli d [...]
imagine
tablouri operare comanda simpla fierastraie tablou comanda simple sau tablouri comanda plc
Accuset Tabloul Accuset mareste simtitor flexibilitatea de operare pe care o au tablourile de comanda simple sau tablourile PLC. Pe langa 16 dimensiuni memorabile pentru grosimea scandurii, sistemul mai are patru moduri de operare: • Manual - sistemul opereaza manual. • Auto sus/ Auto jos – [...]
Date de contact Wood-Mizer RO SRL
Judet Sibiu
Localitate Cisnadie
Adresa STR TRANSILVANIEI NR 5 555300
Telefon1 +40 745 707 323
Telefon2 +40 369 405 433
Fax +40 369 405 433
Web www.woodmizer.ro
Persoana de contact Adrian Echert
Trimite mesaj catre Wood-Mizer RO SRL

Firma Wood-Mizer RO SRL
are 74936 afisari
© Wood-Mizer RO SRL » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura