infoCONSTRUCT
Sigla Wood-Mizer RO SRL

Wood-Mizer RO SRL

From forest to final form

Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura

WMDK – Sistem de uscare

Uscarea cherestelei este primul pas important in procesul de valorificare a prelucrarii lemnului. Credinciosi politicii noastre de a face lucrurile cat mai simple, am conceput un sistem de uscare standard cu o capacitate de 4 pana la 20 m3. Pachetul contine tot ce este necesar pentru o uscare reusita a cherestelei. Cheresteaua uscata poate fi pusa in containere izolate sau va puteti construi propria incapere/ propriul container de dimensiunea de care aveti nevoie.

Procesul de uscare se bazeaza pe alegerea temperaturii corecte si a unui bun sistem de ventilatie; Wood-Mizer a inlocuit sistemele computerizate complicate care impun un anumit program de uscare a cherestelei. Wood-Mizer merge pe ideea ca fiecare scandura, la fel ca fiecare om, are caracteristici diferite, si de aceea sistemul de uscare Wood-Mizer vine in intampinarea fiecarei incarcaturi de cherestea cu un program de uscare usor de planificat care va rapeste doar 5 minute in fiecare zi.

Prin uscarea scandurilor adaugati o valoare semnificativa materiei prime obtinute, dar, si mai important, veti avea mult mai mult clienti care doresc o cherestea de calitate. Astfel, puteti sa apareti pe piata locala cu produse finite cum ar fi pardoseala, gratie folosirii sistemelor Wood-Mizer de prelucrare secundara.
Sistemul de uscare Wood-Mizer este special conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor de prelucrare secundara a lemnului, de fabricare a mobilei, constructii de locuinte si amatori a caror activitate zilnica nu cere o cantitate foarte mare de lemn, dar care doresc o cherestea de buna calitate, bine uscata, pentru nevoi personale.
Sistemele de uscare Wood-Mizer sunt concepute astfel incat sa intruneasca toate conditiile mai jos mentionate:
Usor de instalat
Mobil
Usor de manevrat
Adaptabil
Economic
Pentru a face instalarea cat mai simpla, am conceput uscatorul in asa fel incat sa nu fie nevoie de abilitati tehnice speciale pentru manevrarea lui. Toate componentele care trebuiau sudate sau asamblate intr-un mod deosebit au fost montate din fabrica.


COMPONENTE

Panou de control
Panoul de control contine panoul electric de control, termostat, termocuplu si termometru de ud/ uscat. Panoul de control este asamblat si montat din fabrica, toate conexiunile fiind clar indicate.
Sistem de ventilare
Sistemul de ventilare contine ventilatoare de dimensiuni standard de 1200mm, asamblate din fabrica.
Sistemul include doua 3ph 400V 50Hz AC, ventilatoare de inalta performanta, elemente de incalzire (de 2kW sau 4kW) cu intrerupatoare individuale, cutie de cablu, camera de distribuire a aerului si circuit de racordare.
Consum electric:
Consum (1 ventilator) - 2,3kW/h
Consum total - 9,5 kW/h
Tensiune electrica - 3 x 400V 50Hz
Temperaturi de operare: 0C - 70C (32F - 160F).
Uscatoarele proprii pot fi construite folosind cherestea 2'' x 4'' cu un panou izolat tip “pila electrica” si trebuie placate atat pe interior cat si pe exterior. Capacitatea maxima de incarcare pentru un uscator de 20’ este de aprox. 6,7 m3 pentru scanduri de 25 mm si de 8,25 m3 pentru scanduri de 50mm.

Wood-Mizer RO SRL va recomanda:

imagine
panze fierastraie gatere panza fierastrau gater pentru debitare lemn
Panze La putin timp dupa ce Wood-Mizer a pus pe picioare afacerea cu fierastraie portabile, devenise clar faptul ca era nevoie de imbunatatiri in ceea ce privea calitatea si performanta panzelor. Dupa ce nu a avut succes cu diferiti manufacturieri, Wood-Mizer s-a decis sa produca propriile panze. Astazi, Wood-Mizer [...]
imagine
servicii ascutire panze gater ascutit panze fierastraie ascutirea panzelor de fierastrau debitat lem
Re-ascutire Majoritatea distribuitorilor nostri ofera servicii de reascutire. Serviciile de re-ascutire Wood-Mizer acreditate nu se limiteaza la re-ascutirea panzelor, ci la re-manufacturarea acestora. Procesul de manufacturare a panzelor este reluat, folosind acelasi echipament ca si la producerea panzelor noi. [...]
imagine
fierastraie profesionale tip panglica model LT70 fierastrau panglica model LT70
Modelul LT70 Modelul LT70 a fost conceput pentru fabricile moderne de prelucrarea a lemnului. Capul de taiere este foarte rezistent si are o curea de transmisie de 600mm. Grijile de montare si intretinere a fierastraului au fost reduse la minim. Modelul LT70 are ca dotari standard Accuset, dispozitiv de fixare a [...]
imagine
cojitoare busteni cojitor lemn busteni aparat eliminare coaja lemn masina cojit lemnul
Cojitor Wood-Mizer Un cojitor Wood-Mizer curata lemnul inainte de fiecare taiere, astfel impiedicand panzele sa se loveasca de noroi, pietre sau scoarta tare. Motorul de 560W va asigura o stare optima de functionare a panzelor si o durata mai lunga de functionare. Timpul pierdut pentru a schimba panza este acum [...]
imagine
aditivi curatare panza fierastrau debitare busteni aditiv indepartare seva lemnoasa
LubeMizer Sistemul LubeMizer indeparteaza seva cu usurinta. Are un sistem electronic de control al fluxului si o pompa care aplica o solutie lubrifianta pe ambele parti ale panzei. Aditivul LubeMizer poate fi folosit in cantitati mici in mod continuu pentru a curata panzele pe care s-a uscat seva. (Sistemul [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Wood-Mizer RO SRL
are 83081 afisari
© Wood-Mizer RO SRL » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura